Három kiadvány, háromféle megközelítés…

három könyvHa épp jógás életmódváltásban vagy, és elfogyott az ötleted, a motivációd, olvasgass új blogokat, szerezz be egy-két új könyvet inspirációként!

Húsmentesség: a Mandala Véda Kiadó sikerkönyve volt az első, ami hiteles forrásként szolgált számomra a fehérjehiány körüli kérdések eloszlatására. Sok jó témát dolgoz fel az egészségügyi szempontokon kívül is, mint pl. az ipari hústermelés ökológiai vonatkozásai vagy a vegetarianizmus etikai, ideológiai vagy vallási okai. Kezdőknek, szkeptikusoknak abszolút ajánlott!

Gréta konyhája egy Vegán életmód- és szakácskönyv. Karácsony után érkezett hozzám, mert úgy gondoltam, kicsit még letisztítom az életmódomat a vegánság javára. Kedvenceim a levesek, de szeretem, hogy Gréta nagyon sok ízhelyettesítő praktikát is tud, aminek jó hasznát veszed a nosztalgikus időkben.

Sarah Wilson könyve nem túl ismert, 2013-as kiadvány, a nővéremnél olvastam bele és meg is kaptam tőle a párját. Előveheted, ha felfrissülnél cukor nélkül, függő vagy, vagy cukorbetegeknek (terhességi is), anyagcsere-zavarosoknak szeretnél segíteni.