Alkalmazott kineziológiai módszerek

A kineziológia amerikai csontkovácsok tapasztalataiból kiinduló blokkoldó módszer, mára komplex személyiség-és képességfejlesztő rendszerré nőtte ki magát, amelyben az idegélettani összefüggésektől a kínai öt elem tanáig sokminden beépült, és folyamatosan kiegészíthető a legújabb felfedezésekkel.

Eszköze az izomtesztelés: sejtjeink nagy része víz, ami nagyon jó információhordozó közeg, és a sejtemlékezet számunkra fontos tényező. Másrészt izomsejtből sok van. Az izmok tónusukkal “emlékeznek”, gondoljunk csak félelemtől megfeszült izmainkra. Agyunk idegrendszerünkön keresztül kommunikál testünkkel, így testünk minden történés lenyomatát őrzi. Ha ezek az emlékek az izmokon keresztül lekérdezhetők, akkor lehetséges a bio-feedback is, vagyis visszafelé is korrigálhatunk, idegrendszeri impulzusokat visszaáramoltatva.

 

Mit jelent ez?

Az alkar izmaira enyhe nyomást gyakorolva a deltaizmok tónusából megtudhatjuk, hogy egy adott történés, személy, stb. milyen érzelmi viszonyban van velünk. Ahol gyengül az izom, ott stressz van. Ezzel az izmok megmutatják, hol vannak egyensúlytalanságok a testben, hol szükséges a blokkolt energiaáramlást oldani.
Az erős és gyenge válaszok más megközelítésben igenek és nemek, amik ezután egzakt módon is használhatóak. Az ún. viselkedési vagy érzelmi barométeren meghatározható a probléma érzelmi oka és kitesztelhető a keletkezésének ideje. A további kérdezés, oldás technikájában a kineziológus eszköztára széles, az egyéni megoldások tárháza napról napra bővülő.

A kezelés célja a stresszoldás, – hogy a jelenbéli stresszek és azok múltbeli kapcsolódásai oldódjanak, elősegítve az öngyógyító mechanizmusok működését.

Amikor az információkat és korrekciókat vissza is tudjuk fordítani saját nyelvünkre, – ami mindenkinél egy picit más, nem csak egy mechanikus oldást kapunk, hanem valódi megértés születik. Akár a testi tünetek belső okait tekintve, akár generációs értelemben is, abból személyiségfejlődés is lesz.

Egyéni segítő módszeremmel igyekszünk a kineziológiai eszközökkel megszerzett infókkal a lehető legtovább menni az oldásban és okulásban. A kineziológia esetében ez az időbeli korlát a fogantatás. Ennek határán pedig beléphet egy másik módszer, ami több generációt is felölelhet, pl. a családfelállítás. Az egyéni konzultáción lehetőség van egyéni családfelállításra is, ahol csak én segítek.

Ezt kérd: Kineziológiai módszerek (belső konfliktusok, érzelmi oldás, betegségek mögött húzódó blokkok oldása) Árat az árlistában találsz.

Időpontegyeztetés: Boltos Emőke 06703380787