Nőknek

Ízelítő a nőknek szóló nagyszerű módszerekből.  Tarts velem, a megoldás közelebb van, mint gondolnád.

Arctorna és arcjóga

Botox, lifting, ráncfelvarrás, kontúrozás, feltöltés, de lehetne ezt természetesen? Milyen egy arcjógi napja? Ismerj meg egy szuperül kidolgozott magyar módszert, az Arcvonal arctornát! Állítsuk meg, és forgassuk vissza az időt! Kattints és lépj be az arc fitness és wellness világába!

TOVÁBB

Hormonegyensúly tanácsadás

Gondolj egy női problémára, amire eddig nem találtál megoldást, vagy csak a tüneti kezelésre fókuszáltál. PMS, endometriózis, PCO, pajzsmirigy problémák és így tovább. A holisztikus hormonegyensúly szemlélettel segítek feltárni, megérteni és összefüggésében látni a problémát és a kiváltó okokat.

TOVÁBB

Aviva torna

Torna a női egészségért és termékenységért. Hamarosan, további információkért keress bátran!

TOVÁBB

Love Your Belly

A szétnyílt hasizom sok nőt érint főként szülés után. Nem csak esztétikai probléma, számos fiziológiai elváltozást okozhat a gerincsérvtől a szervek süllyedéséig. Ingyenes állapotfelméréssel és az eredeti Love Your Belly hasizomregeneráló módszerrel várlak!

TOVÁBB

Intim tréning

A medencefenéken elhelyezkedő izmok is harántcsíkolt, edzhető izmokból állnak, melyek fejlesztéséről gyakran megfeledkezünk. Tabuk helyett tanuljuk meg ezt a területet is tudatosan kezelni!

TOVÁBB