A lélek színei

Talán Te is olyasvalaki vagy, aki hiszi, hogy a fizikai testen túl is van élet, sőt, sokkal előbb hatnak ránk érzelmeink, gondolataink, minthogy azok megtestesülését észrevennék testünkben. A bioenergetika, a meridiángyógyászat mind mind bebizonyította, hogy ezek a finom dolgok hatnak a sűrűbb testre. Ha ez működik odafelé, akkor visszafelé is működnie kell. Ez a belső alkímia, az átlényegülés.

De lehet, hogy csak vonzanak ezek a színes üvegek.

Valami nagyon finom dologgal, folyékony drágakövekkel, ásványokkal, gyógynövényekkel, illóolajokkal kenjük be nap mint nap testünket, és ezek természet adta színeivel indítunk el olyan rezgéseket, amik minden sejtedig eljutva hatnak és teszik rendbe dolgainkat. Hozzáférhetővé és gyógyíthatóvá teszik megkövült, fájó dolgainkat. Hiszen traumáink, a szeretettel kapcsolatos élményeink, a gondolataink, hiedelmeink, félelmeink ott tárolódnak testünkben és ott vannak körülöttünk.

A színes, kétrétegű folyadékkal teli üvegekből mint a személyiség rétegeinek jelölőiből választhatod ki ami tetszik, és megbeszéljük, miért vonzódhatsz hozzá és miért fontos neked ez a téma. Mert léteznie kell egy olyan kifinomult egyensúlyi állapotnak, ahol még két gömb is egyensúlyban marad egymásra téve. Innen kapták az üvegek az Equilibrum nevet. Ebből az elvből kiindulva egy teljesen új világot nyithatunk meg számodra a fejlődésben és gyógyulásban.

Írjuk újra programjainkat, hitrendszerünket, mossuk ki fájdalmainkat az AURA -SOMA testolajaival!

De lehet, hogy nem vagy analizálós kedvedben, így választhatsz szabadon, intuitívan, és engedd, hogy hasson rád. Használd minden nap testolajként, és éld a változást!

Lehetőséged van:

Egy üveg kiválasztására,
4 üveges választásra, ami leír és meg fog mutatni egy fejlődési folyamatot, előrelépési lehetőséget egy adott témában, akkor is, ha nem vagy tudatos a gátló tényezőkkel kapcsolatban
születési üveged meghatározására, ami útbaigazít önmegvalósítási és sorsszerű kérdésekkel kapcsolatban
“Nevedben a minőséged” üveg meghatározására, ami árulkodik tehetségeidről, eszköztáradról
Léleküveged kiválasztásával a lehető leglágyabb, támogató védelemhez

Az AURA-SOMA egy személyiségfejlesztő és belső blokkoldó, kiegyensúlyozó rendszer a színek, kristályok, gyógynövények erejével.

Az AURA fényt jelent, a SOMA test. A rendszer fénytestünkről kapta a nevét.

  • Mit kíván a lélek? Mi ennek az akadálya? Hol tartok épp? Mit hoz a jövő, ha ezen az úton haladok?
  • Egyensúlyüveg választás (kérdésekkel, képi megjelenítéssel)

Megtekintheted a nagykészletet, kontakt: Boltos Emőke 06703380787