Női titkok a gyógyuláshoz, dalban, jógában, oldódásban

Az idei tél talán jobban éreztette, miről is szól igazán ez az évszak. Megfogalmazhatjuk mindezt egyszerűen, hogy hideg volt és sötét, betegek voltunk, fájt, vagy úgy, hogy miután leereszkedtünk önmagunk mélyébe, ott megharcolva, átalakulva, és szelektálva visszük tovább, ami fontos.

És várjuk a tavaszt, igen, a megújulást, de kár lenne kihagyni, türelmetlenséggel észrevétlenül hagyni, mikor még puha köd burkolja be az elengedést, elmosódnak a határok, és létre hozhatjuk az egységet, amiben ezt megbeszélhetjük, és átengedhetjük egymásnak az érzést, a tapasztalatot.

Mert modern társadalmunk hajlamos semmibe venni minek van ideje, csak a test betegségét és gyógyulását igazolni, testi alapon adni igazolást a távolmaradásra, hogy aztán tegyük tovább a dolgunkat.

MOST ARRA HÍVUNK, együtt fejtsük meg, mi a gyógyulás másik nézőpontból. Mit jelent Neked, mit annak, akinek segíteni szeretnél?

Nem titkoljuk, mi hiszünk a lelki válságban, és a szív gyógyulásában. Hiszünk az érzelmek erejében, és abban, hogy hiába derül ki mihamarabb száz meg száz nőgyászati betegség, hiába „ellenezzük” hangzatosan mondjuk a mellrákot, ha betoljuk egy lélektelen rendszerbe, amit filléres adományok támogatnak a megvásárolt rúzsod árából…

Hiszünk a test és a lélek kapcsolatában, és a workshopon logikusan meg is értheted, hogy miért és hogyan kapcsolódik a kettő, hogyan lehet még a rák is lelki avagy érzelmi eredetű, mi is a különbség, mikor kimondod ezt a két szót.

Lehet, hogy már tapasztaltad, mekkora ereje van, hogy a jóga nem áll meg a gimnasztikánál. Összeköt, megemel, és megtanít figyelni magadra.
Ha még nem, akkor gyere, és most adunk még egy eszközt a kezedbe. A zenét és saját hangunk felszabadításának módszerét, mint erős szövetségest ebben a folyamatban. Az éneklés feltölt, ellazít, kiszabadít saját elménk korlátai közül. Hiszen a nő mindig is énekelt, nem véletlenül születtek az altatók, a kesergők, vagy a születésdalok.
Gyere, ha többet szeretnél énekelni, csak szorongasz, vagy nem tudod, hogyan fogj hozzá. Nagyon egyszerű gyakorlatokkal viszünk közelebb hozzá.
Gyere, ha szívesen tanulnál mantrákat és érdekel a zene jógája. Ha szeretnéd megismerni a hangod, és rajta keresztül kicsit jobban saját magadat is. Ha szeretnél gyógyulni, relaxálni és hallgatni…a belsődet, a csendet.

A Naptengerit itt éred el: https://naptengeri.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/naptengeri/

Az Indiam Jógát pedig itt: www.indiamjoga.hu

Ideje: 2017. 02. 26., 16:30-20:00

akkor érkezel és távozol, amikor akarsz, csak szólj kérlek, hogy tervezed


Részvételi díj: 6000,- Ft

Várunk szeretettel, kérlek szólj (akár aznap), ha érkezel: 06703380787