A lélek színei

Az AURA fényt jelent, a SOMA test. A rendszer fénytestünkről kapta a nevét.

Talán Te is olyasvalaki vagy, aki hiszi, hogy a fizikai testen túl is van élet, sőt, sokkal előbb hatnak ránk érzelmeink, gondolataink, minthogy azok megtestesülését észrevennék testünkben. A bioenergetika, a meridiángyógyászat mind mind bebizonyította, hogy ezek a finom dolgok hatnak a sűrűbb testre. A traumáink, a szeretettel kapcsolatos élményeink, a gondolataink, hiedelmeink, félelmeink ott tárolódnak testünkben és ott vannak körülöttünk. Ha ez működik odafelé, akkor visszafelé is működnie kell.

Valami nagyon finom dologgal, folyékony drágakövekkel, ásványokkal, gyógynövényekkel, illóolajokkal, és ezek természet adta színeivel indítunk el olyan rezgéseket, amik minden sejtedig eljutva hatnak és teszik rendbe dolgainkat. Hozzáférhetővé és gyógyíthatóvá teszik betokosodott fájó dolgainkat.

Válaszd ki ami tetszik, és megbeszéljük, miért vonzódhatsz hozzá. Ebből kiindulva egy teljesen új világot nyithatunk meg számodra a fejlődésben és gyógyulásban.

Írjuk újra programjainkat, hitrendszerünket, mossuk ki fájdalmainkat az AURA -SOMA testolajaival!

De lehet, hogy nem vagy analizálós kedvedben, csak vonzanak ezek a színes üvegek. Válassz szabadon, intuitívan, és engedd, hogy hasson rád, használd minden nap testolajként, és éld a változást!

Lehetőséged van:

  • Egy üveg kiválasztására,
  • 4 üveges választásra, ami leír és meg fog mutatni egy fejlődési folyamatot, előrelépési lehetőséget egy adott témában, akkor is, ha nem vagy tudatos a gátló tényezőkkel kapcsolatban
  • születési üveged meghatározására, ami útbaigazít önmegvalósítási és sorsszerű kérdésekkel kapcsolatban
  • “Nevedben a minőséged” üveg meghatározására, ami árulkodik tehetségeidről, eszköztáradról
  • Léleküveged kiválasztásával a lehető leglágyabb, támogató védelemhez

 

Megtekintheted a nagykészletet, kontakt: Boltos Emőke 06703380787