Kellene egy jó asztrológus?

Előbb-utóbb mindenkinek van egy kérdése magával kapcsolatban. Van az a betegség, érzet, tendencia stb., ami túlmutat azon a kihíváson, hogy a mindennapokat túléld. Amiből tanulni lehet. Esetleg érzed benne a sorsot, és ha érzed, valamilyen mértékben befolyásolni is tudod. Az önismeret minden… Csak kellene egy módszer, hogy ráláss magadra. Ahol egy tudomány látszólag elérte a határait, ott egy másik bekapcsolásával ki tudod terjeszteni.

Ha jógázol, nem fáj a derekad. Tanárom mindig azt mondta, jógázz, minél betegebb vagy, annál inkább, mert a hatha jóga könnyíti a karma terheit. Az egészségmegőrző jógagyakorlás egy tökéletes rész- az egészben, de a jóga nem csak ennyi.

Olyan rendszer is, melyben a tudatosság fokozatosan kiterjeszthető, a spirituális fejlődés és boldogságállapot, kiteljesedés, fokozódó kreativitás és életöröm bárki számára megtapasztalható. Relaxációs gyakorlatok, helyes táplálkozás és étrend, testünk energetikai rendszerének bemutatása, matematika, asztrológia és lakberendezés mind-mind része a jógikus tudományoknak.

Az asztrológia mikro- és makrokozmikus összefüggések évezredes megfigyeléseiről szóló tudomány. Gondolj csak bele, hogy ha hathat rád a mobiltelefon sugárzás, vagy a földsugárzás, miért ne hathatna a bolygósugárzás és így tovább.  Képzelj csak el egy teret, ahol Te lehetsz a középpontban, személyiségeid (mert bizony egy embernek több is lehet) pedig a bolygók szerepköreiben és egymással való kapcsolatával vannak kifejezve. 

MariannHa szeretnél ilyen viszonyítási pontokat és egy térképet a kezedbe magadról, vagy hol hol járhat az életórád, fordulj bátran egy jó asztrológushoz. Ha mindezt Baján keresed, Haraszti Mariannt ajánlom, aki az Életóra Asztrológiai Iskolában végzett asztropszichológus, és a Narada Akadémián jógapszichológiát is tanult, így biztonsággal bevezethet Téged a jógikus időzítés művészetébe és segíthet a helyes célok kiválasztásában. Elérhetősége nálam, vagy felveheted vele a kapcsolatot a FB-on is.