Jeszenszky István szívgyógyító boldogságkoncertje Baján – 2017

Várunk szeretettel egy kivételes koncertre Baján!

Engedd, hogy a gyógyító hangok a Te szívedet is elérjék, meggyógyítsák. Örüljünk együtt egy csodás vasárnap este a jelenlétnek, a természet és szívünk virágzásának! Különleges hangszerek, különleges hangok.

Ideje: 2017. 05. 14., 18:00-20:00

Helyszín: Turisztikai Központ, Petőfi-sziget, Baja (ifjúsági ház helyén)

Belépőjegy: 3000,- Ft, csak elővételben. Kapható az Indiam Yoga Jógaiskolában, vagy telefonon előrendelve 06703380787, számlázási cím megadásával átvehető a Spájzban (biobolt és kávézó) Antal Áginál (Baja, Szabadság út 4.)

„Nagy-nagy örömmel átölelem a diófát, kinn vagyok a természetben a rózsáimmal, és abban a pillanatban megénekelem mindazt az energiát, amit a virágoktól, a fáktól kapok. Közvetítem azt a szépséget, ami a természetben van, és azt a csodálatot, ami a szívben lakozik. Ehhez nem kell elmenni messzi világokba, elég, ha felfedezed magadat, a csendet, a hangodat, a művészetedet. Isten tökéletes tehetséget és ezzel együtt hatalmas gazdagságot adott neked. A gazdagság nem kívül van, hanem mélyen a szívedben, és ha erre rádöbbensz, akkor nem mész el otthonról, nem mész el a szívedből, ott időzöl, amikor csak teheted.” (Jeszenszky István)