A „LILA” gyerek – vigyázz rá


Szeptember az iskolakezdés hónapja, és olyan gyógyíreket szeretnék ajánlani Nektek, amik segítenek a gyerkőcöknek, de természetesen mi is felismerhetjük benne magunkat.
Még akkor is, amikor be vagyunk szorulva egy elavult rendszerbe, vigyázhatunk a gyerekek érzelmi és lelki épségére, az eredetiségükre.
Gyakori, hogy az érzékeny embereknek vékonyak a határaik és ezért nehezen tudják kivonni, elválasztani saját energiájukat a másokétól.
A lila a gyógyítás, lelkiség, átalakulás színe. A „lila” gyerekkel egyszerűen csak mindenki imád lenni. Gyakran tűnnek úgy, hogy valakit védelmeznek, gyógyító erőt árasztanak magukból, és tényleg, nekik titokban égi szerződésük lehet a gyógyításra. Gyakran feladják ezért saját magukat. Ezért viszont nekünk is védenünk kell őket.
” A gyermeki lélek még sebezhető. Kend meg őt olajjal a szó szoros értelmében, képezz védőburkot körülötte a külső és belső veszélyek ellen.”
Fontos, hogy a „lila” gyereknek ne akarj hazudni, mert úgyis tudja, és csak összezavarod. Ne bàntsd, ha intuícióból akarja intézni az életét, akkor se, ha egyébként racionális beállítottságú vagy. Terelgesd jó szívvel az igazi értékek és az iskolai feladatok mentén, erősítsd meg értékét az együttérző szeretetében.
„Az Új Kor gyermeke, nagy benső tudásával, erős felfogásával és öntudatával sokkal többet lát meg. Erősebb rezgések következtében azonnal felfog mindent. Különös szüksége van hát az imára és a védelemre, a szeretet szilárd védőkörében kell tartózkodnia.” (Wicky Wall)
Ibolyán ibolya, a lila palást: ez a 16-os Aura-Soma testolaj, amit a többi lilával az Indiamjógában keress!