A jóga eszköztára – útikalauz a jóga világába 2018 tavasz/II.

Három időpont, három alkalom, hogy megtudd, megértsd, mi is a jóga. Mi a célja, mik az eszközei és Te hol és meddig szeretnél ebbe a mindent átfogó rendszerbe becsatlakozni. Szó lesz az irányairól, az ágairól, neves képviselőiről, eszközeiről, ászanáiról, légzésről, mantrákról, filozófiájáról és a jógához kapcsolódó egyéb érdekességekről.

A jógaműhely segít átélhetőbbé tenni az első jógaóráidat, vagy az egyéni gyakorlásodat, választ kaphatsz a gyakorlásod során felmerülő kérdésekre is. Gyere mindhárom alkalomra, vagy válaszd ki azt, amikor ráérsz, vagy amire inkább kíváncsi vagy.

2018. március 31.
mottó: „…érzik, hogy ez a életforma nyomasztó számukra, keresik a kitörési módot…tökéletes a heti néhány alkalom, amikor kilépnek a komfortzónájukból, és valami egészen mást csinálnak, ráadásul olyan emberek társaságában, akik hasonlóan gondolkodnak.” (Németh Gergő – Urbán Jógi Magazin)
– Rövid jógatörténeti bevezető után a csoportos gyakorláshoz hasznos tudnivalókat, jellegzetességeket vesszük sorra elméleti és gyakorlati alapokon. Jógatípusok és jellegzetességeik, eszköztár (ászanák, légzés, bandhák, sérülések elkerülése, relaxáció, meditáció).
Résztvételi díj: 4000,- Ft

2018. április 7.
mottó: „A jóga szerint az ember, a jóga szerint az élet”
A jóga mint életmód, önismereti eszköz, az ászana mint terápiás eszköz, a jóga ágai, egyéb eszközei, pranayama, mantra stb.
Résztvételi díj: 5000,- Ft

2018. április 14.
mottó: „Mi a jó nekem?”
– gyakorlásod és testtípusod, okkal kedvelt, vagy került gyakorlatok, a filozófia és az ajánlott olvasmányok, kérdések és kételyek, megkülönböztetőképesség
Résztvételi díj: 5000,- Ft

A műhelyeket 3 főtől tartjuk.

Regisztráció, jelentkezés: a honlapon (Nyitólap/Következő workshop) vagy elérhetőségeim bármelyikén neveddel és telefonszámoddal! (06703380787)

Várlak szeretettel!
Boltos Emőke, jógaoktató (természetes gyógymódok)
www.indiamjoga.hu/rolam